Aktualności
Ocet Jabłkowy 6% 500 ml /butelka szklana/

Ocet Jabłkowy 6% 500 ml /butelka szklana/

26 czerwca 2018
Bazą do produkcji naszego octu ot.co są jabłka a nie koncentrat. Wytwarzany jest na drodze naturalnej fermentacji octowej dlatego zawiera ogromne ilości prozdrowotnych probiotyków.
Ocet jabłkowy zaskakuje bogactwem potasu, fosforu, sodu, magnezu, wapnia, siarki, żelaza, fluoru czy krzemu. W jego składzie doszukamy się witamin A, C, E, P, beta karotenu, kwasu mlekowego, kwasu cytrynowego i oczywiście octowego.
Polecamy jako dodatek do sałatek, przetworów, lekarstwo czy suplement diety.
Talarki Paprykowe 50g

Talarki Paprykowe 50g

25 czerwca 2018
Talarki paprykowe ot.co nie zawierają w swoim składzie uzależniającego glutaminianu sodu i innych chemicznych wzmacniaczy smaku.
Łagodna posypka paprykowa oparta jest w większości na bazie naturalnych składników.
Polecamy wszystkim jako zdrową alternatywę chipsów.
Makaron Spaghetti 400g

Makaron Spaghetti 400g

21 czerwca 2018
Historia makaronu związana jest z początkami wielkich cywilizacji – śródziemnomorskiej, chińskiej i arabskiej. Naukowcy spierają się, przedstawiając rożnego rodzaju teorie. Wszyscy są jednak zgodni, że makaron powstał jeszcze przed naszą erą. Makaron rozpowszechnili Włosi. To u nich już z początkiem XII wieku powstawały pierwsze manufaktury produkujące makaron a handel nim rozwijał się na szeroką skalę.

Strona: 123456789101819202122