Aktualności
Kompot Wiśniowy

Kompot Wiśniowy

29 września 2017
Kompoty to najbardziej znane przetwory polskiej kuchni.
Od dawna królowały na naszych stołach jako zakończenie rodzinnego obiadu. Przez wiele lat zapomniane, obecnie wracają do naszych spiżarni.
Minimalny stopień przetworzenia sprawia, że owoce zachowują swoje pierwotne właściwości i co ważne, nie zakwaszają organizmu, jak soki w kartonach produkowane z koncentratów.
Kompot z Czarnej Porzeczki

Kompot z Czarnej Porzeczki

27 września 2017
Kompoty to najbardziej znane przetwory polskiej kuchni.
Od dawna królowały na naszych stołach jako zakończenie rodzinnego obiadu. Przez wiele lat zapomniane, obecnie wracają do naszych spiżarni.
Minimalny stopień przetworzenia sprawia, że owoce zachowują swoje pierwotne właściwości i co ważne, nie zakwaszają organizmu, jak soki w kartonach produkowane z koncentratów.
Kompot Śliwkowy

Kompot Śliwkowy

26 września 2017
Kompoty to najbardziej znane przetwory polskiej kuchni.
Od dawna królowały na naszych stołach jako zakończenie rodzinnego obiadu. Przez wiele lat zapomniane, obecnie wracają do naszych spiżarni.
Minimalny stopień przetworzenia sprawia, że owoce zachowują swoje pierwotne właściwości i co ważne, nie zakwaszają organizmu, jak soki w kartonach produkowane z koncentratów.

Strona: 123456789101819202122